Aydın Çine Devlet Hastanesi

Aydın Sağlık Müdürlüğü
Aydın Çine Devlet Hastanesi

ÇDH ruh sağlığına da hizmet veriyor

Güncelleme Tarihi: 22/10/2018

zeaGrDekhAlqaUXBVCwBtkptMAWyigswjsimmryYGgioSGNVgnbrMqSsUBFEscAY.jpg

Çine Devlet Hastanesi psikiyatri ve psikolog hizmetleri vermeye başlarken durum bildirir raporları verebilme imkanına sahip oldu.Çine Devlet Hastanesi, bünyesinde göreve başlayan psikolog Dilek Sert ile birlikte psikolojik danışmanlık hizmetleri de vermeye başlandı. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği'nde hizmet veren psikiyatri uzmanı Hasan Toğul, psikolog Dilek Sert ile birlikte artık durum bildirir raporları verebilme imkanına sahip olduklarını belirtti. Çine Devlet Hastanesinde muayene, terapi ve tedavi hizmetleri verdiklerini belirten uzman doktor Toğul, "Psikolog hizmeti ile birlikte artık hastanemizde 65 yaş üstü akıl sağlık raporu verebileceğiz. Heyet imkanımız yok ancak, hisse devrinde istenilen sağlık raporlarını hastanemizden verebiliyoruz" diye konuştu.