• hastane logo.png

Hastanemiz 1954 yılında 10 yataklı sağlık merkezi olarak hizmet vermeye başlamıştır. 1977 yılında 25 yataklı Çine Devlet Hastanesi’ne çevrilmiştir. Hastane ana binasının yetersiz kalması nedeniyle hastane bahçesinde ilave ek binalarla, poliklinik, diş, röntgen, laboratuar, yemekhane ve mutfakve idare birimleri oluşturulmuştur. Mevcut yapıların günün şartlarına göre yetersiz kalması nedeniyle 1989 yılında, hastane bahçesinde 50 yataklı hastane binasının temeli atılmıştır. 2005 yılında tamamlanarak hizmete açılan şu anda kullanılan hastane binasına aynı yıl, acil, yoğun bakım ve diyaliz ünitelerinin yer aldığı ek bina temeli atılmış ve bu bina da 2008 yılında hizmete girmiştir.

Çine Devlet Hastanesi personeli olarak halkımıza en iyi şekilde sağlık hizmeti vermek için çalışmaktayız. Amacımız halkımızın sağlık problemlerinin Çine Devlet Hastanesinde çözümlenmesidir. Hastanemizde 23 uzman hekim, 8 pratisyen hekim, 5 diş hekimi, 45 hemşire, 15 ebe, 8 laboratuar teknisyeni, 9 röntgen teknisyeni, 5 anestezi teknisyeni çalışmaktadır. Sürekli işçi kadrosu ile birlikte 230 personelimiz mevcuttur.

Hastanemizde 14 hemodiyaliz cihazı ile 45 hastaya hemodiyaliz tedavisi verilmektedir. 56 Hasta kapasiteye ulaşan kliniğimiz yeni binamızda hizmete girmiştir. Hemodiyaliz hastalarını evlerinden ya da köylerden özel araçla hastanemize getiriyor, tedavi sonrası evlerine bırakıyoruz.

Hastanemizde her hekim için poliklinik mevcut olup, hastalarımız hekim seçme haklarını kullanarak tedavi olabilmektedir.